Post by insadagome on Mar 8, 2022 4:03:00 GMT 7
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop Origin! Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара генератор издржљивости ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop Origin! Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Завистан сам!! Неколико месеци касније и још увек волим ову игру. Нисам имао никаквих проблема са рекламама као што сам прочитао у другим коментарима. Свиђа ми се како постепено постаје све теже и теже се ослободити свих ваших мехурића што више нивоа идете горе, али то није немогуће да урадим да не бих на крају био фрустриран. Одиграм ово. У ствари, нисам много играо прошле недеље јер сам био превише заузет, и схватио сам да ми недостаје да пуцам те балоне... лол.
Видео снимци се неће учитати од ажурирања. Само се заглави у ужасном кругу.
Једина игра коју играм сада када је слободна. Пређено је 350 нивоа. Купио сам бесконачне нивое да зауставим огласе и вреди тога. Добро је купити игру ако вам се заиста свиђа. Али куповине у игри нису моја шоља чаја. Дакле, нема куповине. Дакле, повремени огласи за куповину са дугмадима на истом месту као и дугме за репродукцију иритирају и даћу 5 звездица ако то постане опција на почетној страници него да прекидам игру. Нема пада, сви нивои се могу играти са датим лоптама (углавном!)
Волео сам ово све до промене где не не можете све док новчићи сада морате да их купите. 1🙄
Ова игра не даје јасан и лак начин за излазак из игре. Зароби вас на телефону у овој игрици.
појачивачи коштају много за оно што добијете. Игре су забавне, али не плаћам толико. Желите да купимо касицу-прасицу, али где су новчићи које сте платили да бисте уштедели. Пет долара за једну недељу без огласа? Ни то неће поновити. Веома скупо за игру. Многе овакве игре су приступачније. Отишао сам!!!
Не свиђа ми се што има толико појачања и што има ограничене потезе. Једноставно ми се свиђа идеја о класичној игри са мехурићем у којој једноставно пуцате мехуриће и ако мехурићи дођу до дна јер не правите шибице, губите. Међутим, свиђа ми се што вам даје линију водиља да знате тачну путању балона који лансирате. Такође, естетика је заиста лепа: сјајна, чиста и шарена.
Игра се закључава НАКОН гледања огласа, али ПРЕ него што је обезбеђен подстицај. Морате затворити апликацију и поново отворити, али сте изгубили подстицај. Десило се најмање 3 пута у протеклих неколико дана.
Мора да сам ово играо у прошлости (јер нисам 'почео од почетка'). Или сам се заситио тога или, као што се у овом тренутку чини вероватно, није био у потпуности компатибилан са мојим уређајем. Зашто сам дошао до тог закључка? Сада све ради савршено!
Лако и опуштајуће за игру.
Добро прво.. огласи!!!! Друго, ако сте заиста довољно стрпљиви да прођете кроз огласе... што сам ја био до одређеног нивоа... наставиће да вас зајебава И мења боје ДОК ПУЦАТЕ. Мораћете да се носите са овим играма непрестаним огласима И непрестаним варањем, тако да не можете да победите када достигнете одређени ниво да или купите бесплатну верзију бс аф, или је потпуно избришете. Рекламе су тако, тако, тако грозне. Сваки. Једно. Игра. 🤢🤮
Опуштајуће је и мој 4-годишњи нећак, 3-годишња нећака воле да се играју бројевима, бојама.
Заиста уживам у игри. Али има превише искачућих додатака.
Било је сјајно. играм када ми је досадно на послу..у последње време када освојим новчиће то ме откине са новчића које добијем..не додаје их у мој укупни новчић..поправи молим те
За многе рекламе и њихове предугачке. Учините да не желите да играте игру. Ако и ви имате оглас, само их скратите. Чекање вас извлачи из вашег тока. То успорава игру.
Зависност, али тешко доћи до злата.
Волим игру. Само волим да пуцам мехуриће. Свиђа ми се звук.
Idle Arks: Build at Sea Casual raah
Знам да ћу платити верзију без реклама, али терате оне који желе да играју без ње да их гледају на свака 2 нивоа? Мало чудно, зар не.
Уживам у игрању, омогућава ми да се опустим након дугог дана и то је игра коју могу да играју и моји унуци, а такође је добра игра?!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game ধাঁধা isuo
Управо сам га преузео, али сам играо овакве игре много пута. Уживао бих у овоме много више да је дугме за апликацију дошло на мој почетни екран.
Одлична игра! Повећава координацију руку, очију. Такође је веома забавно.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Teka-teki tchw
Некада сам волео ову игру, али је престала да ради како треба. Када кликнем да зарадим или гледам, игра престаје. Не можете ништа да зарадите и морате да почнете изнова у свакој игри.
Иритантно 🤬 Играо сам ову игру предуго да не знам како да добро нациљам! Неке од мојих 'промашаја' су лажне!!
Ниво 1248- Волим💗 да играм ову игру, играм је годинама. Чак и онај пре него што су овоме додали више нивоа. Мој проблем је што ми је екран замрзнут и не дозвољава ми да играм претходни ниво ⭐1248⭐ на обавештењу „Лига је готова“. Да ли то значи да сам завршио игру или ћете ви додати још нивоа? Плашим се да деинсталирам јер не желим да изгубим свој напредак. Мој телефон је белешка8.
Ова игра стално стаје!!!!
Bubble Pop Origin! Puzzle Game ปริศนา zvb
Забавна игра, али програмере занима само брзи новац. Превише реклама да би се могло играти (између сваког нивоа када дођете превише до одређене тачке).
Направљене промене које чине игру много мање забавном. Фрустрирајуће
Није прецизно. Отежавајуће!
Било је у реду док не дођете до виших нивоа. Огласи постају дужи и чешћи уз мање исплате, па деинсталирам.
Играо сам ову игру већ неко време. Али у последње време сваки пут када кликнем на новчиће апликација се затвара. Веома фрустрирајуће 😕
Лепо и лако провести време
Игра је престала да ради са мојом С-Пен (оловком) након ажурирања од 1.12.21. Сада могу да циљам само када користим прст за игру. Надам се да ће ово бити брзо исправљено.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game ปริศนา zvb
Оцена би била већа да се игра не замрзне сваки пут када се појави искачући прозор у игри. Искочи толико лопти и добиј награду, одлично! Али чим изађете из тог екрана, игра је замрзнута и треба је искључити и поново отворити да би радила. Исто за награде за груди. Због сталног замрзавања брзо сам изгубио интересовање. До нивоа 46, већ сам морао да одмарам игру десетак пута.
Обожавам ову игру, али намеравам да избришем ову апликацију, ПРЕВИШЕ МНОГО ИСКАЧУЋИХ ОГЛАСА, и чини ми се да је с времена на време намештена. Опет, забавна игра....превише тога се дешава. Срећно са овом апликацијом.
Bubble Pop Origin! Puzzle Game Teka-teki tchw
Добра игра, изазива зависност, нема много реклама, има све позитивне стране, АЛИ....увек ставља кутију 'купи сопственим новцем' ДИРЕКТНО тамо где је кутија 'понови' намерно да те ухвати и узме твој новац, срећом постоји додатни притисак за потврду. Такође, у случају губитка, 'играј даље за 100 новчића' се појављује тачно тамо где испалите балон, тако да ако нисте приметили његов последњи мехур.... само узмите својих 100 новчића и дајте 5 додатних. Осим што вас тера да трошите новац и лоше постављене кутије, добро је.
Веома је заразна
Игра је забавна, али није она која је рекламирана. Рекламирана је као игра сокова.
Оглас је показао покушај пуњења флаша. Али то мора бити далеко у игри. Поново играо до лев. 10 и нема боца за пуњење.извини
Његов блесав пуцач, није гладак. Осећа се успорено, а графика из раних 2000-их. Није апликација за мене.
Уобичајено играње игре је у реду, међутим, када се икада учита на следећи ниво или када поново играте ниво са додатним бонусима од гледања рекламе, она остаје на екрану за учитавање помоћу точкића. Не можете је играти а да не изађете из игре и вратите се унутра, на шта губите свој огласни бонус и понекад губите ниво. Решите проблем!
Одлична заразна игра. Међутим, изузетно фрустрирајуће. Избрисао сам апликацију након 2 дана. Један - стално се замрзава и тера ме да поново покренем игру. Није проблем ни са телефоном (пуно простора, обрисан кеш итд.). Друго - приморава вас или да платите, или да гледате рекламе тако што увек губите ниво. Ако вам не дамо праве боје на крају нивоа (нпр. 1 драгуљ је остао да се очисти, али вам игра наставља да даје погрешну боју) тако да ћете или изгубити, или ћете морати да гледате оглас/куповину да бисте завршили ниво.
Одлична игра која чека ново ажурирање. На нивоу 738 чека заувек. Била је одлична утакмица, али су почели са овим крунским турниром. Убио је за мене 😞. Одбијте да купите Гоггле новац за ову игру када је турнир у току. Одговорите програмерима.. ШТА год
Најбољи пример игре између огласа (на завршетку нивоа, близу краја игре, при активацији екрана, ако је екран игре претходно био отворен). Морате имати среће да будете награђени на крају победничког турнира (иако се тврди да је сваки пут награђен). Након завршетка турнира, сваки пут се јавља порука да нема бежичне везе, нема награде и учитава нове нивое. Нећу се изненадити ако упознате ту компанију/особу без икакве КА подршке/неефикасног КА.
Губим новчиће иако ништа не купујем. Не радим ништа што кошта новчиће. Данас сам изгубио преко хиљаду новчића између нивоа. Не могу сазнати зашто или лек. Дневник три увек гласи о сада.
Забављали су се на већини нивоа, а онда су тек почели да се осмишљавају за фрустрацију и оно што се чини разлогом за наметање огласа корисницима. Игра се стално замрзава. Чини се да је ово била игра са грешкама, заснована на рекламама. Жалосно је што су игре ових дана само рекламе са мало забаве између.
Одлична игра, али толико реклама. Видећу да ли могу да наставим да играм и пролазим без новца јер је то прави тест за апликацију, али за сада је добро.
Али...једно упозорење које губи две звездице. Ви, као и друге игре, имате касицу прасицу у којој се налазе моји тешко зарађени новчићи. Хоћеш да платим да отворим новчиће које сам зарадио? Обично уклоним игру због ове глупости, али сам остао. Размислите о уклањању тога. ТИ за читање мог поста.
Забавна игра. Свиђа ми се. Имам 75 година и бројим.
Лепа игра ☺
Може проћи кроз огласе прилично брзо